Bussimainonta

Haluatko luoda mainoksen sinne, missä kaikki potentiaaliset asiakkaasi ovat? Osta kampanja linja-autojen ulkopintoihin ja sisälle tulevista mainoksista. Se näkyy aamulla töihin mennessä, lounaalla kaupungissa, kotimatkalla, kauppareissulla ja vapaa-ajalla.

Sisäpuolen mainokset ovat erinomainen katseenvangitsija linja-autossa matkustaville, kun taas kyljessä olevat mainokset näkyvät kadulle muille autoilijoille, tai jalankulkijoille toisella puolella. Me autamme sinua luomaan mainoksen joka herättää huomion ja erottuu joukosta.

Teemme linja-automainontaa Suomen Liikennemediat Oy:n yhteistyökumppanina Oulussa, Helsingissä ja Turussa. 

Ota yhteyttä:

Marko Pellikainen p. 040 5441400

Ulkosivun puoleinen mainos käsittää liikenteen sekaan näkyvän pitkän mainoksen linja-auton kyljessä. Tämä on jo itsessään loistava tuote ja yhdistettynä esimerkiksi pysäkkisivun mainokseen tai vaikka istuinselustamainokseen, saat luotua todella massiivisen kampanjan edullisesti. Ulkosivumainos on omiaan esimerkiksi tapahtumien mainontaan, järjestöjen ja yhdistysten ulkoiseen tiedottamiseen, vaalimainontaan ja yrityksen nimen mainostamiseen. Tässä pinnassa selkeä, visuaalinen ja yksinkertainen toteutus tuo halutun näkyvyyden.

Koko: 350 x 66 cm
Materiaali: kampanjateippi
Kampanjakoko: min. 10 kpl

Pysäkkisivun puoleinen mainos on pääasiassa jalankulkijoille ja kevyelle liikenteelle näkyvä mainos joka tavoittaa esimerkiksi ihmiset pysäkeillä ja jalkakäytävillä. Tämä on todella kustannustehokas mainospaikka massiiviseen kampanjointiin. Myös pienet yritykset suosivat tätä sillä voit rakentaa näkyvän kampanjan pienellä mainosbudjetilla.

Koko: 250 x 50 cm
Materiaali: kampanjateippi
Kampanjakoko: min. 10 kpl