Bussimainonta

Haluatko luoda bussimainoksen sinne, missä kaikki potentiaaliset asiakkaasi ovat? Osta bussimainos kampanja linja-autojen ulkopintoihin ja sisälle tulevista mainoksista. Bussimainos näkyy aamulla töihin mennessä, lounaalla kaupungissa, kotimatkalla, kauppareissulla ja vapaa-ajalla.

Sisäpuolen bussimainokset ovat erinomainen katseenvangitsija linja-autossa matkustaville, kun taas kyljessä olevat bussimainokset näkyvät kadulle muille autoilijoille, tai jalankulkijoille toisella puolella. Me autamme sinua luomaan bussimainoksen joka herättää huomion ja erottuu joukosta.

Teemme linja-automainontaa Suomen Liikennemediat Oy:n yhteistyökumppanina: Bussimainonta Oulussa, bussimainonta Helsingissä ja bussimainonta Turussa. 

Ota yhteyttä:

Bussimainonta Marko Pellikainen p. 040 5441400

Ulkosivun puoleinen bussimainos käsittää liikenteen sekaan näkyvän pitkän bussimainoksen linja-auton kyljessä. Tämä on jo itsessään loistava tuote ja yhdistettynä esimerkiksi pysäkkisivun bussimainokseen tai vaikka istuinselustamainokseen, saat luotua todella massiivisen kampanjan edullisesti. Ulkosivumainos on omiaan esimerkiksi tapahtumien mainontaan, järjestöjen ja yhdistysten ulkoiseen tiedottamiseen, vaalimainontaan ja yrityksen nimen mainostamiseen. Tässä pinnassa selkeä, visuaalinen ja yksinkertainen toteutus tuo halutun näkyvyyden.

Koko: 350 x 66 cm
Materiaali: kampanjateippi
Kampanjakoko: min. 10 kpl

Pysäkkisivun puoleinen mainos on pääasiassa jalankulkijoille ja kevyelle liikenteelle näkyvä mainos joka tavoittaa esimerkiksi ihmiset pysäkeillä ja jalkakäytävillä. Tämä on todella kustannustehokas mainospaikka massiiviseen kampanjointiin. Myös pienet yritykset suosivat tätä sillä voit rakentaa näkyvän bussikampanjan pienellä mainosbudjetilla.

Koko: 250 x 50 cm
Materiaali: kampanjateippi
Kampanjakoko: min. 10 kpl