Usein kysytyt kysymykset

 

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Tällä sivulla vastaamme meille usein tuleviin kysymyksiin. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää verkkokaupastamme tai tuotteistamme, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info(at)arkpikatukku.fi, soittamalla numeroon (08) 321 4600 tai täyttämällä tämän yhteydenottopyyntö lomakkeen

 

Voinko tilata verkkokaupasta laskulle?

Voit tilata tuotteita laskulle, mikäli olet yritysasiakas ja rekisteröitynyt verkkokauppaamme.

 

Mistä tiedän tilaukseni onnistuneen?

Järjestelmämme lähettää automaattisesti asiakkaan sähköpostiin tilausvahvistuksen heti, kun tilaus on suoritettu onnistuneesti loppuun. Mikäli et saanut tilausvahvistusta, se johtuu luultavasti näppäilyvirheestä sähköpostiosoitteessa. Tarkistathan myös, ettei sähköpostilaatikkosi ole täynnä, tai että tilausvahvistus ei ole mennyt roskapostilaatikkoon. Muussa tapauksessa, ota yhteyttä meihin jos et ole saanut tilausvahvistusta.

 

Kuinka löydän tulostimeeni sopivan kasetin?

Voit hakea kasetteja verkkokaupastamme joko värikasetin tai tulostimen perusteella. Jos tiedät värikasettisi koodin (esim. tn-2010 tai q2612a), voit syöttää sen sivun ylhäällä olevaan tuotehakukenttään. Tulostimen kasetin koodin näkee usein ottamalla tulostimesta vanhan kasetin ja katsomalla siinä olevasta tarrasta kyseinen koodi.

Toinen vaihtoehto on hakea kasettia tulostimen mallin perusteella. Mene ensin Tulostinvärit- ja nauhat tuoteryhmään Valitse ensin tulostimen merkki (esim. Canon). Tämän jälkeen valitse, onko tulostimesi mustesuihku-, laser-, tai faxtulostin. Valitse sitten tulostimesi listassa olevien tuloksien joukosta, jolloin näet tulostimeesi sopivat kasettimallit. Mikäli et löydä oman tulostimesi mallia, voit ottaa meihin yhteyttä, jolloin selvitämme tulostimeesi sopivan kasetin.

 

Mitä hyötyä on verkkokauppatunnuksista ja uutiskirjeen tilaamisesta? 

  • Verkkokauppa tunnuksien avulla tilauksien käsittely nopeutuu ja helpottuu
  • Tilaushistoria - voit tarkastella aikaisemmin verkkokaupassamme tekemiäsi tilauksia
  • Tunnuksilla tilattaessa tilaus/laskutusosoite tiedot ovat valmiina
  • Tilin luomalla ja uutiskirjeen tilaamalla olet aina ajantasalla tulevista ja nykyisistä tarjouksista
  • Pysyvä ostoskori - Tunnuksilla voit lisätä myös tuotteita pidenmältä ajalta ja tilata kaikki kerralla
  • Yritysasiakkailla on mahdollisuus saada laskutusvaihtoehto olemalla yhteydessä meihin sähköpostitse info(at)atkpikatukku.fi tai puhelimitse 08 3214 600.


Tunnuksien luomisen yhteydessä voit tilata uutiskirjeen halutessasi 
Tunnukset voit luoda tästä