- Kahvio ja kiinteistö
- Paperituotteet
- Toimistotarvikkeet
- Pakkaus ja postitus
- Teknologia
- Kalenterit
- IT-tarvikkeet
- Myymälätarvikkeet
- Kalusteet
- Koulutarvikkeet
- Uutuudet
- Tarjouksessa
Kivennäisvesi Novelle 0,33L /24 plo kenno (sis. pantti)



- Tuotekoodi: 269150
- EAN: 6413601003846
- Tilattavissa, ei omassa varastossaTuotteet lähetetään 1-9 arkipäivässä
- Toimituskulut alkaen 7,73 €Nouto Oulun myymälästä0,00 €
Novelle on Hartwallin matalahiilihappoinen kivennäisvesi, joka ei sisällä lainkaan kaloreita, suolaa, sokeria tai lisäaineita. Novelle on Suomen ensimmäinen kivennäisvesi, joka ei sisällä suolaa! Se sisältää vain lempeitä kuplia Salpausselän harjujen suodattamaan veteen sekoitettuna.
Käytä Novellea raikkaan kuplivaan raparperijuomaan!
Valmista ihanan raikas kupliva kesäjuoma raparperimehusta ja Novellesta! Herkullinen juoma valmistuu jääkaapissa parissa päivässä, kuin itsestään. Se toimii hyvin myös raikkaana boolipohjana. Resepti ja kuva: Hartwall.
Raparperimehu (2 litraa mehutiivistettä)
2,5–3 litraa raparperia huuhdeltuna ja pilkottuna
2-3 luomusitruunaa
2 litraa vettä
2,5 dl fariinisokeria
4,5 dl sokeria
2-3 kanelitankoa
Novelle Citronellea tai Novelle maustamaton kivennäisvettä
Mittaa vesi, sokerit ja mausteet kattilaan. Pese sitruuna, raasta keltainen kuori ja lisää kuoriraaste kattilaan. Kiehauta seos ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
Poista sitruunan valkoinen kuori ja viipaloi sitruuna. Laita pilkotut raparperit ja sitruunaviipaleet korkeaan kannelliseen lasiastiaan ja kaada siihen jäähtynyt neste siivilän läpi. Anna maustua jääkaapissa kannen alla kaksi vuorokautta. Siivilöi ja pullota mehu. Säilytä kylmässä. Nauti Novelle maustamaton kivennäisvedellä tai Novelle Citronellella laimennettuna.
Poista jäljelle jääneestä mehumassasta sitruunaviipaleet ja tee lopusta massasta vaikka piirakkaa tai raikasta kakuntäytettä.
Kokeile myös muita mausteita tuomaan mehuun erilaisia makuvivahteita, esimerkiksi vaniljatankoa kanelin sijaan tai lisää muutama mansikka raparperin ja sitruunaviipaleiden sekaan.
